2013. július 21., vasárnap

Koncert fejezetek (előretekintés)

Egy kis dallistát és egyebeket kaptok így előjáratban. Az első koncert fejezetet az utazásom alatt tervezem megírni. 3 szám marad ki csak a Say it, It's like that with you ez a kettő azért mert későbbiekben lesz terv velük, valamint a Someone new, ezt azért hagyom ki, mert nem passzol semmihez.

1. koncertfejezet:

A PE-s fehér ruhájában kezd a Without you I'm nothing-gal, ahol nagy meglepetéssel áll elő... Utána felveszi a CHT fekete gatyáját és fehér két fekete csíkkal ellátott ingszerűségét. Jön gitárral a Forgive Me, Till I Break és végül a Coming Home, újabb öltözés, ismét fehérbe piros cipővel és a zöld kabáttal amin a T betű van. Hearts in the air J-Son-nal. Ez után újabb öltözés a PE Hotter than fire alatt viselt ruhába, mivel ez a szám jön DEV-vel, amit az Echo és Love is callin' követ. Majd egy gyors felső csere a Marching felsőjére, ami után természetesen Marching jön, majd újra fehérben jelenik meg Eric a színpadon. Mi más jöhetne a Marching után mint a Miss Unknown, majd a kihagyhatatlan Break of dawn és persze a hozzá kiválasztott lány... Majd Masquerade, miután végzett az akusztikus részével a zongoránál a táncosok feladnak rá egy a klipben viselt ruhához hasonlót, ezt a felső szintre vivő felvonón dobja le még a színpad mögött, Sky falls dawn jön szintén J-Son-nal, ez után Feel Alive, Killed by a cop és Backseat jön, majd a következő átöltözés a PE szürke öltönye. Jön a Rocket Science, Sleepless, Explosive love, It's gonna rain. A dal végén a színpad elsötétül, ami alatt Eric és a táncosok felveszik a dzsekit és a sapkát a Manboy-hoz. Jön Eric egyik új dala Annával A zenétől duplán ver a szív (With the music pants double of the heart) címmel, ez után Crashed on the dance floor és megint öltözés. Itt már Wictor nem tartózkodik a kanapén, készül az új számokra, Eric-kel fehérbe öltöznek piros cipővel, úgy festenek mint az ikrek. Jön a Mindent tudok rólad (I know all about you), majd Andrea felkonferálása és a duettra átdolgozott Stupid with you Wictor-ral, amit a Timeless duettváltozata követ szintén Wictor-ral, ezt a két dalt Tone-nak és Fanny-nak éneklik. A Stupid with you végénél a felvonókra állnak, mivel a Timeless a felső színpadrészen lesz. A dal végén Eric odasétál Tone-hoz és kezet nyújtva neki felhúzza, jön az Imagine, ami közben csak úgy szikráznak az érzelmek, majd mindenki meglepetésére Tone-t Andrea felkonferálja és előadja Eric-nek címezve az I love you-t. Ez után ér véget az első fele a koncertnek.

2. koncertfejezet:

Eric dedikálást tart a színpadon.

3. koncertfejezet:

(Allsang pa grensen 2011-es Popular ruha a szemüveggel) A színpadon megszólal a Made of pop, Eric füst és fényjáték kíséretében felemelkedik a színpad felvonóján a 2011-es Allsang pa grensen-en viselt ruha és napszemüveg van rajta. Jön a Popular, majd az Upgrade, ami előtt eldobja a napszemüveget a tömegbe. Ezeket követi a Radioactive, Why do you need fashion?!, majd a Me and my radio, ami előtt leveszi a fekete kabátját és a Made of pop turnén videlt rózsaszín ujjatlan trikó kerül elő. A táncosok eltűnnek a színpad mögött és Eric egy rádióval leül emeletről levezető rejtett lépcsőre és énekli a dalt, miközben a rádióra támaszkodik. Majd jön egy pörgős új dal DEV-vel, de előtte a rég látott farmer dzsekit felveszi és megszólal a Wictor által írt Zene maxon dübörög (Music lumber in maximum) című szám. DEV eltűnik a színpadról a még soha élőben nem előadott Huvudvätare kezdődik el, aminek a végén Eric óriási zuhanyzás kíséretében a vizes pólóját a közönségbe dobja. Így vizesen félmeztelenül jön a Cover Girl Part I. és II. Hátramegy megtörülközni és átöltözni újra fehérbe bújik a zöld dzsekivel. Still loving it, Big love, ami végén lekerül a kabát róla, jön a Fingerprints, I'll be alright, majd ismét J-Son jön a színpadra és a közösen írt Pont így jó (Just so good) dal hangzik fel. Újabb átöltözés előkerül a Coming Home Turnén viselt fekete nadrág és fehér felső, jönnek a Forgive Me dalai. Jön a Winning Ground már nincs sok hátra a végéig, itt a kék ruhájábban tűnik fel Eric, ami a rajongóknak a Winning Ground klipből lehet ismerős, majd zárásképpen megint Tone érkezik a színpadra Eric által Tone-nak írt szerelmükről szóló dal a Soha nem mondtam még (I never said yet) jött, ami az utolsó dal volt a ma estére. A szám végén Eric és Tone nyilvánosan a kamerák előtt csókot váltott. Wictor és Fanny lejött a kanapétól és megkezdődött az ünnepélyes könyv leleplezés.

4. koncertfejezet:

Könyvdedikálás (Wictor, Fanny, Eric és Tone)

5. koncertfejezet:

Back stage

Ruhák:

Eric Saade:

Tone Damli:

Wictor Vendin:
Fehér öltöny és piros cipő, ugyan olyan mint ami Eric-nek van.

J-Son:

DEV:
A Hotter than fire LMC remix klipben viselt ruhája.

Anna Jaczkó:

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jók ezek a koncertfejezetek! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon, jó lett és nagyon várom az egész fejezeteket, jaaa és nem úgy látszik, mintha össze lenne dobva :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    VálaszTörlés
  3. nagyon jóóóóóó lett Ricsi! :):D

    VálaszTörlés